Jelentős szerződés a kolumbiai kormánnyal

Bogotá, Kolumbia, 2016. március 2.

A Servicio Nacional Educativo de Aprendizaje (SENA) szerződést kötött a Dyned-del a Nemzeti Felnőttképzési program angol nyelvi tesztjeinek és nyelvvizsgáinak lebonyolítására. Több, mint 1,2 millió felnőtt tanuló angol nyelvtudásának szintjét ezentúl a DynEd Placement Test-jének segítségével fogják felmérni. A tanulók ezt követően vehetnek részt a SENA online és osztálytermi nyelvtanfolyamain.

A tanfolyamok végeztével a DynEd Proficiency Test segítségével történik majd az angol nyelvvizsga lebonyolítása, és a tanulók a DynEd által kibocsátott oklevelet kapnak, mely megfelel a nálunk is használt Európai Egységes Nyelvi Keretrendszernek.

A SENA a Kolumbiai kormány nemzeti ügynöksége, melynek feladata továbbképzések szervezése a kolumbiai állampolgárok számára. Ennek keretében nyújt online és osztálytermi nyelvi képzéseket is.

A szerződést két hónapos fejlesztő munka előzte meg, melynek során a DynEd tesztelési eszközeit adaptálták a SENA és a kolumbiai kormány elvárásaihoz.

Magyarországon is elérhető

Mind a szintfelmérő Placement Test, mind a nyelvvizsgához használt DynEd Proficiency Test elérhető Magyarországon is. Akár már 20 órás DynEd tanfolyamot követően bárki költségmentesen nemzetközi akreditált nyelvvizsgát tehet a DynEd-nél, mely a Magyarországon is használt Európai Nyelvvizsga Keretrendszernek felel meg. A nyelvvizsga szintek az összes nyelvtudási szintet – A1-től egészen C2-ig – felölelik.

Forrás: www.dyned.com