Kiszakadva a munkából, otthonlétre ítélve …

… sok kisgyermekes anyuka gondol arra, hogy megtanul valami hasznosat – pl. egy idegen nyelvet. A gondolat kézenfekvő és hasznos, sokan mégis néhány hét múlva úgy döntenek, hogy megvárják inkább, amíg a gyerekek megnőnek.

angol tanulás otthon

Angol tanulás kisgyerekkel?

Hogyan is lehetne tanulni állandó készenlét mellett, amikor kiszámíthatatlan, hogy mikor lesz néhány perc szabadidő? Amikor soha nincsen energia a komoly elmélyülésre? Hogyan lehetne egy kisgyerek mellett bármilyen nyelvórára is elmenni vagy akár csak  otthon is egy nyelvórát nyugodtan végigülni?

 

Pedig milyen jó is lenne néhány év otthonlét után a munkaerő piaci értékünket megsokszorozva visszatérni a munkahelyünkre!

ÉRDEKEL

A DynEd megoldást jelent erre a helyzetre. Többek között azért, mert …

Rövid egységekben is jól haladhatsz az angol nyelvben

A DynEd angol nyelvtanfolyamainak pontosan az a lényege, hogy apró egységekre bontva, az általad megválasztott időpontban haladhatsz. A napi egy óra tanulást akár 5-10 percekre is lebonthatjuk és bármikor folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk. Ez nemcsak hátráltatja, hanem egyenesen növeli a tanulás hatékonyságát!

Bárhol és bármikor tanulhatsz

Nem kell igazodnod senkihez, így nyugodtan igazodhatsz a gyerekek napi ritmusához vagy éppen ritmustalanságához. Bármi is legyen a kezedben, mobiltelefon, tablet vagy laptop – a DynEd mindegyiken fut, akár egyszerre is. Így tanulhatod az angol nyelvet bárhol és bármikor, akár a játszótéren is!

Nem kell gondolkodnod azon, hogy mi a következő lépés

A szoftveres támogatásra építő DynEd tanfolyamok automatikusan figyelik az előrehaladásodat, adagolják a következő feladatokat és jelzik, ha készen vagy. Nem kell figyelned az angol tanfolyam menetére, megteszi helyetted a DynEd. Nem kell túl sokat gondolkodnod sem, mivel a DynEd nem a megértésre, hanem az ismétlésre és az ezáltal kialakuló automatizmusra épít. A szükséges ismétlés számot és gyakorlási mennyiséget több millió tanuló adatai alapján kalkulálják ki helyetted. Így biztosan célba érsz.

Egyéni tanárod figyel rád és motivál

Akármilyen egyedül is lennél, a DynEd tanfolyamokban személyes kísérőt kapsz. Nem veszíted el a motivációdat, mert személyes angol tanárod kéthetente támogat téged egy skype nyelvórán keresztül. Vele gyakorolod az élő beszédet és sikerélményt szerzel.

Hogyan működik?

Ha érdekelnek a részletek vagy konkrét kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

ÉRDEKEL

Ha inkább interneten tájékozódnál, a DynEd angol tanfolyamainak részletes leírásait, valamint további információkat találsz a DynEd hivatalos magyar nyelvű honlapján

www.DynEd.hu