Ingyen letölthető: DynEd Plus angol nyelvtanfolyam!

A DynEd kaliforniai vállalat DynEd Plus nevű angol nyelvtanfolyama újabb nemzetközi elismerést nyert. A kitüntetést a Tech&Learning Awards of Excellence 2016 nemzetközi megmérettetésén a New Product kategóriában kapta.DynEd Plus App 2016 Winner

Mit is nyújtanak a DynEd mobil megoldásai?

A DynEd 1987 óta fejleszt számítógéppel támogatott angol nyelvi anyagokat, melyek kihasználják a számítástechnika minden lehetőségét: beszéd alapon tanítanak, személyre szabják az előrehaladást, folyamatosan mérik a teljesítményt.

Az elmúlt évek technikai fejlődése szükségessé tette, hogy a több mint ezer órányi interaktív tananyag mobil eszközökön is elérhetővé váljon a felhasználók számára. A DynEd az utóbbi években folyamatosan áll át a mobil megoldásokra, mégpedig két termékcsoporton keresztül.

DynEd Pro

A DynEd Pro a számítógépre fejlesztett tananyagokat teszi elérhetővé mobil eszközökön. A több mint 1000 óra tananyag így már szinte bármilyen eszközön használható. Az interneten keresztül történő adatszinkronizálás lehetővé teszi, hogy bármelyik eszközön ugyanott folytassuk a tanulást, ahol egy másikon abbahagytuk – az átjárhatóság 100 százalékos. Célcsoportja a fizetős tanulók, akik intenzív módon tanulják az angol nyelvet.

DynEd Plus

A DynEd Plus ezzel szemben kifejezetten mobil eszközökre kifejlesztett megoldás. Összesen hat tanfolyamot, a tanfolyamokon belül 12 leckét tartalmaz. A tanulási módszertan és az oktatófelület teljes mértékben a mobil eszközökre optimalizáltak és kizárólag csak ilyen eszközökön futnak. A szociális médiákon keresztül lehetséges az eredmények másokkal való megosztása, a teljesítmény nyomon követése. Célcsoportja elsősorban az érdeklődők, akik ki szeretnék egészíteni angol tanulmányaikat.

A DynEd Plus létrehozásának egyik nem titkolt célja a DynEd tanfolyamok népszerűsítése. Ezt a célt rendkívül nagylelkű módon oldja meg: a DynEd Plus tanfolyamok nem csak ingyenesek, hanem reklámmentesek is. Minőségüket pedig a most elnyert nemzetközi elismerés is tanúsítja.

woman_tablet_dyned

Az elbírálás során az oktatási és technikai szakemberek több száz applikáció, software és webes megoldás közül választották ki azokat, amelyek új utakat nyitnak vagy jelentősen továbbfejlesztik a már bevált oktatási eszközöket. Ezek közé került a DynEd Plus is.

Kevin Hogan a NewBay Media’s Tech & Learning Group Kiadási Igazgatója így nyilatkozott: “Az elbírálás nem áll meg annyiban, hogy átolvassuk a specifikációkat és végignyálazzuk a felhasználói véleményeket. Minden egyes terméket egyedileg bíráltunk és pontoztunk. Ez egyáltalán nem volt könnyű feladat. A nyertes vállalatok büszkék lehetnek a szakértői csoportunk által adott elismerésre.”

A DynEd Plus tanfolyamról további információk a mobile.dyned.com oldalon találhatók. A tanfolyam bárki számára ingyenesen letölthető.

A DynEd Pro tanfolyamokról bővebb információt a www.dyned.hu és a www.ctiedu.hu oldalon lehet találni.