A DynEd angol nyelvtanfolyamok – életkorra szabva!

A DynEd az egyetlen olyan számítógéppel támogatott nyelvtanulási módszer, mely életkorra lebontva kínál általános és kiegészítő angol nyelvoktatási anyagokat!

onlinelearning

Nyelvtanfolyamok felnőtteknek

A kezdőtől a haladó nyelvtanulóig 9 nyelvtanfolyam, 1 nyelvvizsgára előkészítő tanfolyam és a nyelvtudás szintjét felmérő teszt segíti a beszédszintű angol nyelvtudás elsajátítását.

A tanuláshoz egyéni tanár támogatás jár, amely kéthetente nyújt lehetőséget a tanultak élő nyelvi gyakorlására.

A DynEd a leghatékonyabb módszer, amellyel az angol nyelvtanulás otthonról, távoktatási rendszerben, beszédközpontúan megvalósítható.

Vegyen részt saját, egyéni intenzív nyelvtanfolyamán anélkül, hogy hetente többször, több órára egy nyelviskolába kelljen elmennie!

Angol Felnőtteknek

Nyelvtanfolyamok iskolai tanulóknak

Az iskolai tanfolyamok már 6 éves kortól egészen a főiskolai, egyetemi tanulókig nyújtanak korosztályra szabott általános és kiegészítő nyelvoktatási anyagokat.

9 nyelvtanfolyam, 1 gyerekekre szabott szintfelmérő teszt és 1 nyelvvizsgára előkészítő tanfolyam nyújt teljeskörű támogatást a nyelvtanuláshoz.

A DynEd segítségével már heti két angol nyelvoktatási órával bármelyik iskolában megvalósítható az intenzív nyelvoktatás. A tanulók az otthoni tanulás segítségével egy speciális nyelvi osztály hatékonyságával tanulhatják az angol nyelvet bárhol, bármikor!

Az iskolai tanulóknak szóló programok az iskolai nyelvtanítás keretében érhetőek el.

Angol Gyerekeknek

 

Bármelyik csoportban tanuljon valaki, a DynEd  abba a csoportba tartozó valamennyi tanfolyama hozzáférhető számára. Az elérhető tanfolyamok illetve azokon belül az egyes modulok a kezdeti szintfelmérő teszt (placement test) eredménye alapján nyílnak meg. A továbbiakban az előrehaladás függvényében nyílnak meg a magasabb szintű modulok/ tanfolyamok.

A tanfolyamok részletes felsorolása és rövid bevezető videók a  DynEd magyarországi weboldalán találhatóak. További információkért kattintson a linkre!

www.DynEd.hu

Ha részletes tájékoztatást szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLATFELVÉTEL